Home Nieuws Voetbal

Het laatste voetbalnieuws is hier te vinden.

Vandaag heb ik me bezig gehouden met het invoeren van de wedstrijden voor de verschillende pronostieken die we hier organiseren op de site. Alle wedstrijden van de Jupiler Pro League waren al eerder ingegeven. Vandaag komen de wedstrijden om de Champions League en de Europa League bij. Dit wel enkel de groepsfase uiteraard. Voor de Exqi League zijn de wedstrijden ingegeven tot en met speeldag 20.

Veel plezier bij het ingeven van jullie verwachte resultaten.

Share/Save/Bookmark

Er is vandaag een enorm triest bericht binnen gekomen.

De heenmatchen zijn gespeeld in de Champions League en in de Europa League..

We beginnen met Anderlecht. Zij mochten naar Belgrado afzakken om te spelen tegen Partizan. Na de eerste helft werd duidelijk dat beide teams rommelig voetbal speelden. Partizan had een paar keer de kans om te counteren, maar moest dan afrekenen met Gillet, of ook de scheidsrechter die ongewild de bal een tikje gaf. Het is pas in de tweede helft dat de match openbreekt. Het is debutant Lecjaks die een knappe voorzet geeft naar Gillet. Hij kan niets anders dan de bal in doel te werken. De vreugde is van korte duur, want na 10 minuten staat Anderlecht 2-1 achter. Cléo glipt door de verdediging en scoort. In de 64ste minuut heeft Lecjaks dan ook pech. Na zijn assist, ook de owngoal. Nog geen 2 minuten later scoort Juhasz. Kanu gaf de assist. Daarna is het nog even Partizan die de plak zwaait, maar de match bloedt dood. 2-2 eindstand.

De Belgische ploegen hebben nog eens geluk! Na RC Genk en Cercle Brugge, hebben Club Brugge, AA Gent en RSC Anderlecht zich weten te plaatsen voor de Europa League. Laatst noemde speelt jammer genoeg geen Champions League door de uitschakeling.