Home Artikels Blogs Nepkampioenen

Frustratie, ergernis,.. Het is raar maar ik moet men woorden ergens kwijt kunnen. Vandaag ga ik nogmaar eens een blog schrijven!

enkele weken geleden speelden we de laatste wedstrijd van het seizoen. Een thuismatch tegen de leiders Ezaart B. Daar speelden we een goeie match en kwamen verdiend 1-0 voor. De 1-1 kwam er jammer genoeg ook, al was die bal meer dan 1 meter over de achterlijn geweest alvoor die voorgebracht werd. Een gelukje voor Ezaart dus.


Nu, toevallig werd de heenmatch tegen deze ploeg afgelast door de sneeuw. Deze week moesten we dus op bezoek bij de toekomstige 'kampioen.' Groot was onze verbazing om te zien dat er bijna niemand van de ploeg van enkele weken geleden op het veld stond. Nu bleek dat de A reserven ploeg vrij was dus hadden ze er bij Ezaart niet beter op gevonden om hun A reserven in de strijd te gooien aangezien ze wisten dat opnieuw puntenverlies hun de titel zou kosten. Dan zou St. Dimpna B met de titel gaan lopen (of toch kunnen gaan lopen.)

Daarbij kwam dan nog de scheidsrechter!! Ik heb al vele scheidsrechters gehad, maar deze sloeg echt op nix meer! Zijn naam ken ik jammer genoeg niet meer, maar ik kan u zeggen dat het de ZIELIGSTE man is die ik ooit in mijn leven gezien heb!!!! zonder overdrijven!

Wat is er dan gebeurd?

Voor de wedstrijd moesten beide aanvoerders bij hem komen. Hij wist hun te zeggen dat hij graag voordeel wou geven indien mogelijk. Als wij een poging deden te voetballen zou hij voordeel geven. Er was amper afgetrapt of de eerste fout was al gefloten. Blijkbaar moest je bij deze man altijd je armen open houden. Indien je dus moest springen moest je als een debiel in de lucht gaan met je armen open. (dit was wss om alle aandacht van hem en zijn SPRAAKGEBREK af te leiden!!!)

de eerste sliding die ikzelf maak werd ook afgefloten. Ik vraag hem dus wat er aan de hand was? Ik speelde immers puur de bal en heb absoluut geen deeltje van mijn tegenstander geraakt. 2 voeten vooruit zei hij mij... Ik heb nog nooit 2 voeten vooruit getackeld en zal het ook nooit doen!!! Waar hij dat 2de been of die 2de voet zag is mij dus ook een raadsel....

uiteindelijk trok hij dan nog rood voor een speler van ons... waarvoor? Geen idee.. Nu, hij trok een 2de x geel in plaats van direct rood... Op de fiche had hij echter wel geschreven dat het rechtstreeks rood was! schriftvervalsing ook nog!! afschuwelijk!!!

Nu, aan de scheids kan Ezaart (denk ik dan) nix doen. Toch vind ik het zielig als je met je A reserven moet spelen tegen ons om het kampioenschap te halen! dat vind ik nu is zielig!

een blik van de frustratie die voetbal met zich mee kan brengen

 

Share/Save/Bookmark
 
SEP
19

19/09/2011 - 24/09/2011
Nominaties Literatuurprijs FM2011

SEP
25

25/09/2011 20:00 - 21:00
Bekendmaking Winnaar Literatuurprijs FM2011

SEP
26

26/09/2011 - 01/10/2011
Stemming Literatuurprijs FM2011 Periode Winter

OKT
1

01/10/2011
Aankondiging nieuw Erelid

OKT
2

02/10/2011 20:00 - 21:00
Literatuurprijs FM2011 Periode Winter

Wedden
Bwin
Doe mee!
FMBel Chat

FMBel Chat
Channel: #fmbel

FMBel Shop
Gold Affiliate
Steun FMBel
FMBel op Facebook
FMBel op Twitter
Partners

Managers United

Wist je dat?

Je zelf ook gidsen kan toevoegen en je daarvoor beschikt over dezelfde tools als de hoofdredacteurs? Je hoeft gewoon in te loggen en dan in het menu kiezen voor "Gebruiker->Content Toevoegen"