Home Nieuws FM [FM11] Dag 3 van de blogs

Dit is een zo nauwkeurig mogelijke vertaling. Alles wordt gezegd uit het standpunt van Miles Jacobson.

Een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen van FM houden is het enorme aspect van het spel. Het voelt aan als een parralelle wereld, maar jij bent er manager. Je kent er alles van jouw club, maar je wilt ook heel wat weten van de wereld rond je. Dat is in FM heel belangrijk.

Enkele jaren geleden maakten we de beslissing dat het nieuws van jouw club en andere clubs gesplitst moest worden. Heel wat mensen klaagden dat er zo belangrijk nieuws verloren ging. Je kreeg heel wat nieuws over jouw club, maar miste belangrijk nieuws van andere clubs. In deze editie is dat probleem weggewerkt.

Al het nieuws gaat vanaf nu allemaal naar dezelfde plek, of het nu van jouw team is of van een ander. Al kun je het natuurlijk aanpassen via de abbonementen die je kan nemen. Standaard krijg je het nieuws van jouw divisie. Dat wilt zeggen de transfers, hoe andere clubs het doen, geïnteresseerde spelers, het nationale team,.. maar natuurlijk ook dingen over jouw club.

Je krijgt vanaf nu ook meer informatie uit nieuws in het spel dan ooit te voren. Een nieuwe module, waaraan iemand slimmer dan ik aan werkte, heeft extra elementen toevoegd aan nieuwsberichten bij het berekenen van de mogelijke combinaties voor de match wat een zege, verlies, of gelijkspel kan veranderen aan de tussenstand. Dat zal in heel wat nieuwsberichten komen, wat het spel ook groter maakt, maar je vindt sneller info terug. Het is ook handig om zo te weten of je Europees bent gekwalificeerd of dat je via play-offs er kan geraken. Zo moet je het zelf niet meer berekenen!

Daarnaast zijn er nog heel wat nieuwe nieuwsberichten bij gekomen. Om nog meer informatie en ook nog meer verandering aan de bestaande nieuwsberichten. Daarover zal ik niet in detail treden.

Hier zijn enkele van mijn favoriete toevoegingen voor dit jaar:

- Meer gevarieerde beschrijvingen over het maken van een goal en hoe de speler speelde.
- Nieuwe nieuwsberichten wanneer een speler een clausule in zijn contract wil gebruiken.
- Meer informatie waarom iemand geschorst is of waarom jij(!) geschorst bent
- Meer info over de competitie, topscoorders, man of the match,..
- Een nieuwsbericht wanneer er schoktransfers gebeuren. Bijvoorbeeld een manager of speler die enkele divisies lager gaat spelen.
- Een review wat het bestuur van je resultaten vindt na het seizoen.
- Als een speler debuteert, komt er nu ook een nieuwsbericht.
- Betere nieuwsberichten bij grote finales zoals in het echte leven.
- Reacties op een spelernummer, de pers kan hierop reageren en je kunt antwoorden, ook waarom sommige spelers niet tot de selectie behoren.
- Een jaarlijkse training die goed werkt met het nieuwe systeem, meer info in latere blogs.
- Een nog veel meer..

Morgen zal ik aan de andere kant van de media staan, als een manager. Vrijdag zal ik het hebben over de persconferenties.

Share/Save/Bookmark
 
SEP
19

19/09/2011 - 24/09/2011
Nominaties Literatuurprijs FM2011

SEP
25

25/09/2011 20:00 - 21:00
Bekendmaking Winnaar Literatuurprijs FM2011

SEP
26

26/09/2011 - 01/10/2011
Stemming Literatuurprijs FM2011 Periode Winter

OKT
1

01/10/2011
Aankondiging nieuw Erelid

OKT
2

02/10/2011 20:00 - 21:00
Literatuurprijs FM2011 Periode Winter

Wedden
Bwin
Doe mee!
FMBel Chat

FMBel Chat
Channel: #fmbel

FMBel Shop
Gold Affiliate
Steun FMBel
FMBel op Facebook
FMBel op Twitter
Partners

Managers United

Wist je dat?

Je zelf ook gidsen kan toevoegen en je daarvoor beschikt over dezelfde tools als de hoofdredacteurs? Je hoeft gewoon in te loggen en dan in het menu kiezen voor "Gebruiker->Content Toevoegen"